GASTENBOEKUw gastenboek is 57 keer getekend. U ziet pagina 2 van 6.pagina  1  2  3  4  5  6 
  Leo Bijl - uit Rotterdam 08-09-2016
Waardevolle verzameling! Heel interessant dat er zo historisch materiaal aan het licht komt, waarvan erg veel verloren is gegaan.Hoop dat er nog heel veel exemplaren gevonden zullen worden.

  Hans van Ekelenburg - uit Vlaardingen 17-02-2016
Prima initiatief. Mooie site. Goede aanvulling voor genealogen.

  Aad Noordzij - uit Hoogvliet 03-02-2016
Ik vind het fijn om mee te hebben mogen werken om nog meer gegevens op je site te krijgen. Ik hoop dat velen mij mogen volgen zo dat er zoveel mogelijk namen beschikbaar komen. Goed iniatief en mijn complimenten voor je site. Ga zo door.

  Luutzen Verkaik - uit De Wilgen 30-01-2016
Ik was blij verrast, toen ik bij het surfen naar wat historische informatie in verband met mijn stamboom van mijn vaderskant op deze prachtige website stuitte.

Geweldig zo'n mooie bron!
Bovendien was het heel fijn om een paar bijdragen te mogen leveren.

  Otto van Driel - uit Grave 29-01-2016
Hoi René,
Goed om te zien en te weten dat jouw initiatief zo veel respons krijgt.
Succes verder,
Otto

  Jan Bos - uit Veenendaal 24-01-2016
Mooie site waar deze documenten bewaard kunnen worden voordat deze mogelijk door nabestaanden van de dragers daarvan vernietigd zouden worden. Interessant om toch allerlei verschillen te ontdekken tussen eigenlijk identieke documenten.

Een kleine tip. Ik zou "teken het register" bovenaan op die pagina zetten. Nu moet je eerst naar beneden scrollen om te ontdekken waar je iets kunt noteren.

Succes verder,

Jan Bos

  Hans Sünnen - uit Nijmegen 11-01-2016
Een hele fijne site voor onderzoek en eventuele verhalen uit het verleden van ww2.
Ga zo door, H.Sünnen.

  Joris Jan de Vries - uit Alkmaar 09-01-2016
Beste René,

Je hebt voor de persoonsbewijzen een bijzondere database opgebouwd. Dit sluit goed aan bij de overige voor het publiek ontsloten databases.

Succes met de verdere uitbouw.

mvg

Joris Jan de Vries

  Roel van Kleef - uit Sliedrecht 02-01-2016
De website Persoonsbewijzen.nl is in meer dan één opzicht een aanwinst tussen de websites die zich bezighouden met (aspecten van de Tweede Wereldoorlog. Het onderwerp van de site betreft een onderdeel van het leven in de Tweede Wereldoorlog, dat (zeker in Nederland) heel belangrijk was en het leven in alle opzichten beheerste. Daarnaast is de site een bron van kennis voor (amateur)genealogen om persoonlijke geschiedenis van mensen tot leven en daarmee tot verbeelding te brengen. Zeker voor diegenen, zoals ik, die deze zwarte bladzijde in onze vaderlandse geschiedenis, niet hebben meegemaakt is kennisnemen van het werk dat René hiervoor allemaal verzet de moeite waard.

  Gerard van Hal - uit Deurne 01-01-2016
Heel fijn dat de site persoonsbewijzen.nl er is, zo wordt het verleden, heden bewaard voor de toekomst.

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek