GASTENBOEKUw gastenboek is 60 keer getekend. U ziet pagina 2 van 6.pagina  1  2  3  4  5  6 
  Paul Stolk - uit Monnickendam 13-09-2016
Beste René,

Ik kreeg de PB's van mijn overgrootouders na het overlijden van mijn vader. Aangezien jij een fantatisch overzicht hebt van PB's moest ik je de scans wel toesturen.

Een mooi detail, je kan zien dat mijn overgrootvader zijn PB waarschijnlijk niet vaak bij zich heeft gedragen. Als veenwerker die min of meer tegenover zijn werk woonde zal hij zijn PB ook niet veel nodig hebben gehad.

Mvg Paul

  Hans de Cortie - uit Veldhoven 09-09-2016
Een zeer interessante website waarop veel documentatie en persoonlijke verhalen te lezen zijn. Ook het Persoonsbewijs van mijn moeder is geplaatst. Ik ben er blij mee dat ze hiermee een beetje voort leeft.


  René Witteveen - uit EPE 09-09-2016
Na het overlijden van mijn moeder kwamen diverse persoonsbewijzen uit de oorlog in mijn bezit. Die van mijn vader, moeder, opa, oma en overgrootvader. Het is heel bijzonder dat deze bewaard zijn gebleven. Het leek mij leuk om ze ook aan persoonsbewijzen.nl ter beschikking te stellen.

  Leo Bijl - uit Rotterdam 08-09-2016
Waardevolle verzameling! Heel interessant dat er zo historisch materiaal aan het licht komt, waarvan erg veel verloren is gegaan.Hoop dat er nog heel veel exemplaren gevonden zullen worden.

  Hans van Ekelenburg - uit Vlaardingen 17-02-2016
Prima initiatief. Mooie site. Goede aanvulling voor genealogen.

  Aad Noordzij - uit Hoogvliet 03-02-2016
Ik vind het fijn om mee te hebben mogen werken om nog meer gegevens op je site te krijgen. Ik hoop dat velen mij mogen volgen zo dat er zoveel mogelijk namen beschikbaar komen. Goed iniatief en mijn complimenten voor je site. Ga zo door.

  Luutzen Verkaik - uit De Wilgen 30-01-2016
Ik was blij verrast, toen ik bij het surfen naar wat historische informatie in verband met mijn stamboom van mijn vaderskant op deze prachtige website stuitte.

Geweldig zo'n mooie bron!
Bovendien was het heel fijn om een paar bijdragen te mogen leveren.

  Otto van Driel - uit Grave 29-01-2016
Hoi René,
Goed om te zien en te weten dat jouw initiatief zo veel respons krijgt.
Succes verder,
Otto

  Jan Bos - uit Veenendaal 24-01-2016
Mooie site waar deze documenten bewaard kunnen worden voordat deze mogelijk door nabestaanden van de dragers daarvan vernietigd zouden worden. Interessant om toch allerlei verschillen te ontdekken tussen eigenlijk identieke documenten.

Een kleine tip. Ik zou "teken het register" bovenaan op die pagina zetten. Nu moet je eerst naar beneden scrollen om te ontdekken waar je iets kunt noteren.

Succes verder,

Jan Bos

  Hans Sünnen - uit Nijmegen 11-01-2016
Een hele fijne site voor onderzoek en eventuele verhalen uit het verleden van ww2.
Ga zo door, H.Sünnen.

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek